Terje Barkald Skru BK med 300 i KM

Fredag ble første pulje av årets KM sgl/dbl spilt, og det ble mye bra spill. Terje Barkald fra Skru BK spilte 1461 inkl. 30 pinner i bonus, og leder med dette klart A/B klassen for herrer. Kari Engmark Lunde fra Frogner BK leder klart i damenes klasse C/D med 1236. KM spilles ferdig på søndag 13. mars.

KM sgl/dbl 2022

KM single/double finner sted i Lucky Bowl Veitvet i tidsrommet 11. til 13. mars 2022. Se spilletider og puljer på plakaten som dere finner her:


Oppstart av Osloligaen

Hei alle sammen, og et riktig godt nytt år.
Starten på 2022 har ikke blitt slik vi hadde håpet på, pandemien har «blomstret» opp igjen. Dette får selvfølgelig innvirkning på vår aktivitet, først og fremst Osloligaen. Vi har allerede utsatt kamper i påvente av nye anbefalinger/påbud fra myndighetene. På bakgrunn av de nye retningslinjene som har kommet, ønsker vi å fortsette ligaen fra onsdag 2. februar for alle divisjonene (se oppsettet: Bowling – Norges Bowlingforbund – Ligaspill ) Når det gjelder de kampene som er utsatt, så kommer vi tilbake med en plan/løsning på når dette kan skje.

Utsettelse av kamper Osloliagen!

Hei alle sammen.
Situasjonen rundt pandemien har dessverre forverret seg og vi må utsette kamper i Osloligaen. Med den usikkerheten som råder utsetter vi i første omgang kampene 5. januar. Hvordan det blir videre er usikkert. Det er vårt håp at vi kan komme i gang så snart som mulig, men inn til da ønsker vi alle en god jul og godt nytt år.

Drammen Tigers vant!

Drammen Tigers vant den kjempespennende lagkonkurransen og dermed maskoten Bowling-Bjørn til odel og eie. Vi gratulerer masse til alle deltakerne som gjorde denne lørdagen til en spennende turnering på Veitvet, og en stor takk til Lucky Bowl som gjorde dette til et flott arrangement. Nå ser vi fram til neste «tiger arrangement» som vil bli i Drammen. Ha en riktig god Jul alle sammen fra oss i OBK.

Osloliga 2021-22

Hei alle sammen.
Vi har dessverre fått en kanselering av et lag i 3.div. (Metro Pensjonistene). Dette betyr at det kun er 5 lag som spiller i denne divisjonen, og at det blir «walkover» i de kampene som skulle ha vært spilt mot Metro Pensjonistene. Vennligst følg spilleoppsettet på nettet, enten på OBKs hjemmeside under fanen Osloliga, eller på NBFs fane under ligaspill. OBK ønsker alle lykke til med Osloliga spill, og kos dere masse.

Jan Edvardsen

Osloliga 2021-22

Endelig kan vi få litt aktivitet igjen. Velkommen til Osloligaen for sesongen 2021-22.
Da er oppsettet for kommende sesong lagt ut vår hjemmeside Oslo Bowlingkrets under fanen Osloliga, samt under ligaspill hos NBF. Oppstart er onsdag 22.sept. kl.: 19.00 i alle hallene, dvs.: Holmen, Veitvet og Metro.

Hei alle sammen.

Jeg viser til tidligere meldinger om utsettelse av Osloligaen for sesongen 2020-21 grunnet den pågående pandemien. Vi har fått tilbakemelding fra klubb/lag som ikke er klare for spilling på det nåværende tidspunkt, styret har derfor bestemt å starte opp Osloligaen onsdag 6. januar. Selv med denne utsettelsen kan vi få gjennomført dobbel serie. Vi håper dere har forståelse for dette vedtaket, vi ønsker ikke å utsette folk for unødig risiko.  

Med vennlig hilsen
Jan Edvardsen, leder
Oslo Bowlingkrets

Hei alle sammen

Dessverre har det vært en periode med økt smitte i Osloområdet, vi har derfor fått forespørsel om Osloligaen kan utsettes med oppstart 5. nov., noe vi er enig i. Selv med en utsettelse, så rekker vi å spille dobbelt serie som vanlig. Håper dere har forståelse for dette.

Vennlig hilsen
Jan Edvardsen
Leder OBK

Kansellere/utsetting av KM-veteraner 2020

Det er med beklagelse vi må kansellere KM-veteraner  i OBK. Planen var å arrangere turneringen nå i sept., men vi ser oss ikke i stand til å gjøre dette i den nåværende situasjonen. Vi skal forsøke å arrangere turnering på et senere tidspunkt, noe vi vil komme tilbake til. Håper dere har forståelse for dette. Ha en fortsatt god bowlingsesong på tross av pandemien.

Vennlig hilsen
Jan Edvardsen, leder

Osloligaen 2020-21

Jeg viser til tidligere informasjon vedr. Osloligaen for sesongen 2020-21. Som alle er klar over, så er vi -og vi vil fortsatt være i en vanskelig situasjon når det gjelder gjennomføring av både liga og turneringer en stund fremover på grunn av korona pandemien. Slik er det også med gjennomføringen av Osloligaen kommende sesong. Etter opptellingen av påmeldte lag, viser det seg dessverre at det kun blir 3 divisjoner. Oppstart vil etter all sannsynlighet bli tidligst i oktober mnd. Men her vil vi følge med hva NBF gjør med landsligaen. Vi vil komme med fortløpende informasjon på vår hjemme –og Facebookside, samt e-post.

Kansellering av spilleomgangene 18.3 og 1.4 i Osloligaen.

Hei alle sammen

På grunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Dette vil i første omgang vare i 14 dager. Noe som vil innebære at vi må kansellere spilleomgangene 18. mars og 1. april. OBK vil se på se på muligheten for å spille disse to spilleomgangene i mai mnd. En beslutning om dette vil vi ta rett etter påsken.

Vennlig hilsen
Jan Edvardsen, leder

Kansellering av KM

Hei alle sammen, vi beklager men vi må kansellere KM på grunn av Corona-viruset, samt sykdom i styret. Håper dere har forståelse for dette. Vi kan se om det er mulig å arrangere dette på et senere tidspunkt.

KM sgl/dbl 2020

Km sgl/dbl arrangeres på Veitvet i tidsrommet 19 til 22 mars med pulje torsdag 19. kl.: 13.00, pulje lørdag 21. kl.: 10.00 og en pulje søndag 22. kl.:10.00. Påmelding skjer som vanlig på BowlingRes. Plakaten finner dere her.

Osloliga 2019-20

Hei alle samme.
Nå er oppsettet for Osloligaen 2019-20 klart. Som kjent ble det bestemt på årsmøtet for et år siden å gå over til bare divisjoner denne sesongen i Osloligaen. Nedenfor er oppsettet for neste sesong, vennligst ta kontakt med ligasekretæren (per.bmw@online.no, eller meg janedv@online.no. Vi følger samme prosess som tidligere, de som ikke gir tilbakemelding om trekking av lag, anser vi som påmeldt for kommende sesong. De som ønsker å melde på nye lag eller trekke lag, gjør det også til ligasekretæren, eller til meg. Vi beregner oppstart i uke 37 i de sammen hallene. Tilbakemeldinger må skje innen 15. august. Ha en fortsatt god sommer. Nye divisjoner 2019-2020

 1. divisjon
  Drammen Tigers 1
  Fridjof
  Frogner 1
  Red Crown 1
  Red Crown 2
  Sofiemyr 1
  Solli 1
  Solli 2
 2. divisjon
  Briskebyen
  Drammen Tigers 2
  Lillestrøm 1
  LiteGo
  Sofiemyr 2
  Solli 3
  Solli 4
  Veitvet Seniorbowling 1
 3. divisjon
  Brooklyn
  Frogner 2
  Lillestrøm 2
  Lillestrøm 3
  Nes 1
  Oslo Døve
  Red Crown 3
  Skru
 4. divisjon
  Lillestrøm 4
  Nes 2
  Red Crown 4
  Sofiemyr 3
  Sofiemyr 4
  Veitvet Seniorbowling 2